Szabadulás húsvétkor is!

Hamarosan itt a húsvét, és mi egy fantasztikus programot ajánlunk nektek és szeretteiteknek: látogassatok el a székesfehérvári ParaPark szabadulójátékba! A négynapos ünnep remek lehetőséget kínál az aktív szórakozásra és kikapcsolódásra, és miért ne tennétek ezt egy izgalmas szabadulójáték keretein belül?

A ParaPark szabadulójáték egy olyan élmény, amely garantáltan összekovácsolja a családot vagy a baráti társaságot. A kihívásokkal teli feladatok, a rejtélyek megfejtése és az időre való versengés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy felejthetetlen élményben legyen részetek. Ráadásul a ParaPark különleges atmoszférája és több pályája  garantálja, hogy mindenki megtalálja a neki valót, és jól érezze magát.

Ha már sok a sonkából, tojásból és a rengeteg édességből, és szeretnétek kipróbálni valami aktívat, újat és izgalmasat húsvétkor, ne habozzatok ellátogatni hozzánk, a székesfehérvári ParaPark szabadulószobáink egyikébe! Foglaljatok időpontot előre, hogy biztosan helyetek legyen a játékban, és élvezzétek az együtt töltött időt a legjobb módon.
 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.