Foglalás

November közepén nyitunk!

113-as garzon - Postaládák
9-es átjáró - ahol a para teljesen normális
113-as garzon - Postaládák

A beavatottak tudják, hogy ez volt az ős-ParaPark-pálya, a galaxis első szabadulójátéka. Ezzel kezdődött minden.

A háttérben egy igencsak elmérgesedett szomszédi viszony áll. A garzon lakója pszichikai hadviselést folytat a szomszéd ellen - a szomszéd pedig ő ellene. Mi áll a rossz szomszédság hátterében? Honnan ismeri egymást a két lakó? Ha van merszetek, zárkózzatok be egy beteg elme baljóslatú garzonjába, és derítsétek ki a történteket! Viseljétek el az őrjítő zajokat: ajtók nyikordulását, léptek neszét - és az óra szűnni nem akaró ketyegését.

A ParaPark szabadulószoba legrégebbi pályája Székesfehérváron is várja már a kihívásra jelentkezőket, akik nem félnek egy igazán izgalmas jószomszédi viszony viszontagságaitól.

9-es átjáró - ahol a para teljesen normális

A környék lakói régóta suttogtak arról, hogy a földszinti lakás rémisztő titkokat rejt. Afféle átjáró a sötét erők birodalmába, egyesek szerint egyenesen a..., de ezt még leírni is szörnyű. 

Ahogy belépsz, az óra elkezd ketyegni, egyszercsak felhangoznak annak a pergamennek a rigmusai, amit az utolsó szeánsz résztvevői kántáltak révülten... Valami titokzatos, ősi nyelv szavait suttogják a falak, a játék innentől kezdve már nem is annyira játék, minden megváltozik és feltárul az átjáró... 

Ha nemcsak rémüldöző vagy, de rémeket elüldöző is, akkor itt a helyed. Vesd bele magad csapattársaiddal az átjáró féreglyukába és térj vissza a saját világodba 60 perc alatt - ha tudsz. 

Az utolsó, balul elsült szeánsz felderítői egy igazán misztikus szabadulójáték területére léphetnek be, immár Székesfehérváron is.

 

Válassz időpontot
. hét
Szabad időpont
Foglalt időpont
Választott időpont
113-as garzon - Postaládák 9-es átjáró - ahol a para teljesen normális
Foglalási lap
Általános adatok
Számlázási adatok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.