ParaPark és Parapoly

Próbáld ki Fehérvár legrejtélyesebb társasjátékát, a ParaPolyt, vagy merészkedj be a ParaPark izgalmas szabadulószobáiba, ahol a kijutás a tét!

 

Újdonság a városban

Fedezd fel Székesfehérvár legkülönlegesebb játékainak, a ParaPark és a ParaPoly rejtélyeinek világát, melyek izgalmas kihívásokat tartogatnak a logikai feladványok és a rejtvényfejtés szerelmeseinek.Ideális program baráti, vagy családi összejövetelekhez, céges csapatépítéshez, hiszen új perspektívát nyújtanak a csapatmunka fejlesztésében, és garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítanak minden résztvevőt.
 

Megnyílt a ParaPark 

A ParaPark a Galaxis első szabadulójátéka, ahová bejutni könnyű, kijutni viszont annál nehezebb. Olyan rejtélyekkel és feladványokkal teli szabadulószobákat próbálhattok ki, ahol a sikeres kijutáshoz elengedhetetlen a kreativitás, a logika és a csapatmunka. Jelenleg 2 szobával várjuk játékosainkat: a 113-as garzonnal, az ős ParaPark pályával, ahol egy elmérgesedett szomszédi viszony történetébe csöppenhettek, valamint a 9-es átjáróval, mely a sötét erők birodalmába vezet. Újgenerációs szabadulójátékunk a ParaPark Offsite, melyet kifejezetten céges csapatépítőkhöz ajánlunk. Különlegessége, hogy “házhoz” visszük a szabadulójáték élményét.

 

Elindult a legrejtélyesebb városi kaland, a ParaPoly

A ParaPoly a ParaPark koncepciójára épült, viszont azzal ellentétben a szabadtéren játszódik. Mondhatjuk, hogy a világ legnagyobb szabadulószobája, hiszen az egész város válik a játék színterévé. A ParaPoly a klasszikus városnéző séta és a rejtvényfejtés izgalmas ötvözete. A rejtélyek nyomába eredve felfedezhetitek a város történelmi nevezetességeit, látványosságait. Minden állomáson új kihívások és titkok várnak, és a sikeres megoldás csapatotok találékonyságán és kreativitásán múlik. Jelenleg 2 pálya közül választhattok: a Szabadulók rendje és a Harlequin kód.

Helyszín: Székesfehérvár, Széchenyi u. 21-23.
Játékosok száma: 2-6 fő

A játékidő: 60 perc

Időpontfoglalás szükséges
Nem igényel kellékeket

 

 

 

 

 

 

Helyszín: Az egész város
Játékosok száma: 2-6 fő

Távolság: 2 km

A játékidő min. 1,5 óra

Éjjel-nappal játszható

Nem szükséges időpontfoglalás
Szükséges kellékek:
- Okostelefon, legalább 100 MB mobilnettel
- toll
- Titkos rendi dokumentum

 

 

Tedd próbára a játékokat, és élvezd a rejtvényfejtés izgalmát, amit a ParaPark és a ParaPoly felejthetetlen kalandjai kínálnak.

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.