Megnyitjuk új pályánkat a székesfehérvári ParaParkban!

Dobpergést kérünk... és tádám: itt az új pálya, amin átélhetitek a kalandot!

Nagyon izgalmas hírrel szolgálunk a Parajongóknak! Végre megnyitjuk az új pályánkat, mely a 9-es átjáró névre hallgat, és ahol a para teljesen normális. Rengeteg visszajelzést kaptunk az elmúlt időszakban, miszerint már nagyon várjátok a további szobákat, és eljött a várva várt pillanat, végre hétvégén meg is nyitjuk az új pályát.

A 9-es átjáró igazi kihívást jelent mindazoknak, akik szeretnének egy izgalmas és felejthetetlen szabadulókaland részesei lenni. A megszokott ParaPark élmény mellett most még több akadály, rejtvény és titok vár rátok, hogy próbára tegye kalandvágyó szellemeteket, ugyanis a környék lakói régóta suttogtak arról, hogy a földszinti lakás rémisztő titkokat rejt. Afféle átjáró a sötét erők birodalmába, egyesek szerint egyenesen a..., de ezt még leírni is szörnyű. Ahogy belépsz, az óra elkezd ketyegni, egyszercsak felhangoznak annak a pergamennek a rigmusai, amit az utolsó szeánsz résztvevői kántáltak révülten... Valami titokzatos, ősi nyelv szavait suttogják a falak, a játék innentől kezdve már nem is annyira játék, minden megváltozik és feltárul az átjáró... Ha nemcsak rémüldöző vagy, de rémeket elüldöző is, akkor itt a helyed. Vesd bele magad csapattársaiddal az átjáró féreglyukába és térj vissza a saját világodba 60 perc alatt - ha tudsz. Az utolsó, balül elsült szeánsz felderítői egy igazán misztikus szabadulójáték területére léphetnek be, immár Székesfehérváron is.

Hogy még inkább meghozzuk a kedvetek a játékhoz, most különleges ajánlattal készültünk számotokra. Ha a mostani hétvégére (2024. 02. 24-25.)  foglaltok időpontot a "Teszt9" ParaPass-szal, akkor 25% kedvezménnyel parázhattok.

Ne maradjatok le erről a lehetőségről, és élvezzétek ki a hétvégi szórakozást a ParaPark új, 9-es átjáróján!

Várunk titeket szeretettel! #ParaPark #9esátjáró #újpálya #kedvezmény #kalandvágyók

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.