Bemutatkozik a ParaPark, Székesfehérvár legújabb szabadulójátéka

Szeretnénk bemutatni nektek Székesfehérvár új szórakozási formáját, a ParaPark szabadulójátékot! Ha szereted a kihívásokat, a logikai feladatokat és a kalandokat, akkor ez a te játékod!

Mire is számíthatsz itt? A ParaPark egyedi és izgalmas szabadulójáték, amelyben Neked és barátaidnak 60 perc áll rendelkezésre ahhoz, hogy kiszabaduljatok egy izgalmas helyzetből. Minden pályánknak  több rejtélyes szoba ad otthont, amely tele van rejtélyekkel, rejtett üzenetekkel és logikai feladatokkal.

A ParaPark olyan élményt nyújt, amelyben a csapatmunka és a kommunikáció a legfontosabbak. Minden játékos különleges szerepet kap, így mindenki kihasználhatja a saját erősségeit és szakértelmét. A kreativitás és a gyors gondolkodás pedig elengedhetetlen, hiszen csak úgy sikerülhet megtalálni a kulcsokat, kinyitni a rejtett dobozokat és megoldani a feladatokat, hogy az időn belül kiszabadulhassatok a szobából.

A ParaPark szabadulószoba tökéletes csapatépítő lehetőség is, hiszen a játék során rengeteget lehet tanulni a csapatmunkáról, az összehangolt tevékenységről és a hatékony kommunikációról. Emellett rengeteg jövés-menés, irányítás és koordináció is szükséges a sikeres szabaduláshoz.

Ha kíváncsi vagy, milyen élmények várnak rád a ParaParkban, gyere el hozzánk Székesfehérvárra és próbáld ki magad a szabadulójátékban! Ne habozz, hiszen az időd számít!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.