Csapatépítés

Bezárnád a főnöködet és/vagy kollégáidat? Szervezzetek egy rendhagyó csapatépítést a ParaPark pincéjében! Mi könyörtelenül rátok zárjuk az ajtót!

Csapatépítés

Szervezzetek egy rendhagyó csapatépítést a ParaPark szabadulószoba helyiségeiben Székesfehérváron!

Mi könyörtelenül rátok zárjuk az ajtót, amit csak igazi csapatmunkávaltudtok kinyitni. A szabaduláshoz mindenkire szükségetek lesz!

A technikai dolgokhoz a karbantartóra, a számítógépes feladatokhoz az informatikusra, a számoláshoz a mérnökre, a jegyzeteléshez az asszisztensekre, és persze az sem árt ha egy főnök irányítja a csapatot.

Azt nem garantáljuk, hogy a bezártság mellékhatásaként a szerepek nem keverednek össze, de az biztos, hogy 60 perc múlva tudni fogjátok ki miben jó, ki a csapatjátékos és ki a csendben gondolkodó csodabogár.

Egyszerre maximálisan 2x6 vagyis 10 fővel tudtok játszani, míg a többiek  fogadásokat köthetnek, hogy ki lesz a nyertes. Az egymást követő csapatok kb. 75 percenként léphetik át a küszöböt, hogy aztán 60 percig csak a szabaduláson járjon az eszük.

Ha nem találtok szabad időpontot foglalási táblázatunkban, vagy egyedi igényetek van, akkor keressetek telefonon vagy e-mailben. A szabadulójáték élménye még jobb csapattá kovácsol majd Benneteket!

Ők már minket választottak:
Aegon
Axn
Cibbank
Dm
Dreher
Eon
Ericson
Hilti
Ibm
Invitel
Lufthansa
Morganstanley
Nike
Nokia
Novartis
Obi
Rtl
Telenor
Tv2
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.